Πρακτική 'Ασκηση Πανεπιστημίου Κρήτης

Εκδήλωση για την προετοιμασία των φοιτητών της Πρακτικής Άσκησης του τμήματος Οικονομικών Επιστημών & Σεμινάριο Βιογραφικού σημειώματος.

Κείμενα / Τμήμα Οικονομικών
Αποστολέας m.dramitinos | Δημοσίευση: Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008 - 09:06

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και προετοιμασία των φοιτητών που θα συμμετάσχουν στην Πρακτική άσκηση του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερώσει τους φοιτητές για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία την πρακτική τους και να τους συμβουλεύσει ώστε στο διάστημα της άσκησης τους να αποκτήσουν εμπειρία που θα τους είναι χρήσιμη στις επιλογές τις μελλοντικής τους καριέρας.

Σε συνεργασία με την υπηρεσία συμβουλευτικής του Γραφείου Διασύνδεσης θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο Βιογραφικού σημειώματος με σκοπό την στήριξη στην σύνταξη του πρώτου βιογραφικού και την εκμάθηση προβολής των δεξιοτήτων, ικανοτήτων και εμπειρίας που μπορεί να συγκεντρώνει ο κάθε φοιτητής.

Επίσης χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα θα υπάρξει συμμετοχή προσκεκλημένου από φορέα πρακτικής άσκησης, εξειδικευμένο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό να συμβουλεύσει για το διάστημα που θα βρίσκονται οι φοιτητές σε πρακτική άσκησης και επίσης να παρουσιάσει την αντιμετωπίσει και τις ευκαιρίες καριέρας που μπορεί να έχει ένας απόφοιτος του τμήματος οικονομικών επιστημών στην αγορα εργασίας.

Θα παρακαλούσαμε οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν να δηλώνουν στο Γραφείο Διασύνδεσης για την πρακτική άσκηση ή στο email praktiki@admin.uoc.gr

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Παρασκευή 20 Ιουνίου ΩΡΑ: 11:30 –14:30

Αίθουσα:  ΣΤ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ

[1]

Το Κείμενο αυτό προέρχεται από Πρακτική 'Ασκηση Πανεπιστημίου Κρήτης
  http://praktiki.admin.uoc.gr/

Το URL αυτού του κειμένου είναι το εξής
  http://praktiki.admin.uoc.gr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=34

Σύνδεσμοι σε αυτό το κείμενο
  [1] http://praktiki.admin.uoc.gr/images/ekdiloseis/oikonomiko/3_.jpg